INTRODUCTIE
Nguruh (je spreekt het uit als ngoeroe) staat voor uniek, artisinal & fairtrade. In het Pulaar –een taal die door de Fulani uit West Afrika wordt gesproken- betekent Nguruh ‘leer’;
puur en onbewerkt leder daar draait het om bij Nguruh!

Alle producten worden met de grootst mogelijk zorg vervaardigd door een aantal ateliers in Marokko waarmee we persoonlijk contact hebben. We vinden een persoonlijke benadering met onze leveranciers belangrijk omdat we zo niet alleen zien hoe en onder welke omstandigheden men werkt, maar ook om de artiesten daadwerkelijk te betrekken in de vormgeving van onze producten en hen een eerlijke prijs te betalen voor hun ‘works of art’.

Het resultaat mag er zijn; prachtige handgemaakte lederen tassen, riemen en laarzen. Doordat deze allen met de hand worden gemaakt van robuust leder zijn onze producten, naast oersterk, ook allen anders; geen tas is bijvoorbeeld hetzelfde en het leer ‘leeft’. Het voordeel? Het wordt alleen maar mooier naar mate de tijd verstrijkt.

UNIEK EN DIVERS
Nguruh vindt het belangrijk om continue te blijven voldoen aan de vraag van haar klanten. Daarnaast streven wij ernaar om uniek te blijven; in plaats van massaproductie zoals bij de grotere commerciele merken reizen wij zelf af naar Marokko. Daar gaan we met de artiesten die de tassen maken in gesprek en iedere reis kopen we een klein aantal producten in. Daarnaast ontwerpen wij een groot aantal tassen zelf waardoor wij continue een grote diversiteit aan unieke exemplaren hebben. Vind jij het belangrijk dat leveranciers een goede prijs ontvangen voor hun producten, en ben jij daarnaast op zoek naar een uniek product met een eigen verhaal? Bij Nguruh ben je aan het goede adres!

Limited production & persoonlijk

Zoals je weet ‘ heb elk voordeel, zijn nadeel’.

about_banner